undefined

Modifying seeds to produce proteins

Publiceringsår

2004

Upphovspersoner

Nuutila, Anna-Maria; Ritala, Anneli

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nuutila Anna-Maria

Ritala Anneli

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Proteins in Food Processing

Moderpublikationens redaktörer

Yada, R. Y.

Förläggare

Woodhead Publishing

Sidor

370-395

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej