undefined

The bioaccessibility of folate in breads and the stability of folate vitamers during in vitro digestion

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Liu, Fengyuan; Edelmann, Minnamari; Piironen, Vieno; Kariluoto, Susanna

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Liu Fengyuan

Edelmann Minnamari

Kariluoto Susanna

Piironen Vieno

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food & Function

Volym

13

Sidor

3220-3233

Publikationsforum

70469

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1039/D1FO03352B

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja