undefined

Gut microbiota can utilize prebiotic birch glucuronoxylan in production of short-chain fatty acids in rats

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Kynkäänniemi, Emma; Lahtinen, Maarit; Jian, Ching; Salonen, Anne ; Hatanpää, Timo; Mikkonen, Kirsi S.; Pajari, Anne-Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Salonen Anne

Pajari Anne-Maria

Jian Ching

Kynkäänniemi Emma

Mikkonen Kirsi S.

Lahtinen Maarit

Hatanpää Timo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food & Function

Volym

13

Nummer

6

Sidor

3746-3759

Publikationsforum

70469

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1039/d1fo03922a

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja