Design of nutritionally superior cereal foods by processing
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Katina, Kati; Liukkonen, Kirsi-Helena; Kaukovirta-Norja, Anu; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Abstrakt
Moderpublikationens typ
Konferens
Målgrupp
Vetenskaplig
Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Book of Abstracts from 50 Years ICC Jubilee Conference 2005, Vienna: Cereals - the Future Challenge
Konferens
50 years ICC-Jubilee conference
Artikelnummer
38
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej