undefined

Enzyme-aided modification of perceived flavour and texture of microwave-heated beefburgers

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Heiniö, Raija-Liisa; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Lantto, Raija; Katina, Kati; Lähteenmäki, Liisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

7th Wartburg Symposium on Flavour Chemistry &​ Biology

Förläggare

Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie

Sidor

469-472

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej