Enzyme-aided modification of perceived flavour and texture of microwave-heated beefburgers
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Heiniö, Raija-Liisa; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Lantto, Raija; Katina, Kati; Lähteenmäki, Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
7th Wartburg Symposium on Flavour Chemistry & Biology
Förläggare
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Sidor
469-472
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej