Effects of processing on availability of plant sterols from rye bran

Effects of processing on availability of plant sterols from rye bran

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Nyström, Laura; Lampi, Anna-Maija; Aura, Anna-Marja; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Piironen, Vieno

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

50 years ICC-Jubilee conference

Artikelnummer

138

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej