Effects of processing on availability of plant sterols from rye bran
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Nyström, Laura; Lampi, Anna-Maija; Aura, Anna-Marja; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Piironen, Vieno
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
50 years ICC-Jubilee conference 1955-2005, book of abstracts: Cereals - the future challenge
Konferens
50 years ICC-Jubilee conference
Artikelnummer
138
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap
Nyckelord
Enzymatic hydrolysis; grinding; Heating; Plant sterols; RYE BRAN
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej