undefined

Gaining consumer acceptance of low-fat foods

Publiceringsår

2006

Upphovspersoner

Lähteenmäki, Liisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Improving the Fat Content of Foods

Moderpublikationens redaktörer

Williams, Christine; Buttriss, Judith

Förläggare

Woodhead Publishing

Sidor

236-251

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1533/9781845691073.2.236

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej