Gaining consumer acceptance of low-fat foods
Publiceringsår
2006
Upphovspersoner
Lähteenmäki, Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Lähteenmäki Liisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Williams, Christine; Buttriss, Judith
Förläggare
Woodhead Publishing
Sidor
236-251
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1533/9781845691073.2.236
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej