undefined

Potential use of carbohydrates as stabilizers and delivery vehicles of bioactive substances in foods

Publiceringsår

2006

Upphovspersoner

Forssell, Pirkko; Myllärinen, Päivi; Hakala, Piia; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Functional Food Carbohydrates

Förläggare

CRC Press

Sidor

511-525

Publikationsforum

5229

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biomedicinska vetenskaper

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1201/9781420003512-21

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej