Potential use of carbohydrates as stabilizers and delivery vehicles of bioactive substances in foods
Publiceringsår
2006
Upphovspersoner
Forssell, Pirkko; Myllärinen, Päivi; Hakala, Piia; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Förläggare
Sidor
511-525
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biomedicinska vetenskaper
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1201/9781420003512-21
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej