undefined

Relation between flavour components and bioactive phenolic compounds in rye grain

Publiceringsår

2006

Upphovspersoner

Heiniö, Raija-Liisa; Liukkonen, Kirsi-Helena; Myllymäki, Olavi; Pihlava, J.-M.; Adlercreutz, H.; Heinonen, S.-M.; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej