Effect of enzyme-aided juice processing on anthocyanins of black currant and bilberry
Publiceringsår
2006
Upphovspersoner
Koponen, J. M. A.; Törrönen, Riitta; Poutanen, Kaisa; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Proceedings of the 3rd International Conference Biocatalysis in the Food and Drink Industries
Konferens
3rd International Conference Biocatalysis in the Food and Drink Industries
Artikelnummer
P13
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej