undefined

Effect of enzyme-aided juice processing on anthocyanins of black currant and bilberry

Publiceringsår

2006

Upphovspersoner

Koponen, J. M. A.; Törrönen, Riitta; Poutanen, Kaisa; Buchert, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

3rd International Conference Biocatalysis in the Food and Drink Industries

Artikelnummer

P13

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej