Yoghurt as a starter in sourdough fermentation to improve the technological and functional properties of sourdough-wheat bread
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Lopes Graça, Carla Alexandra; Edelmann, Minnamari; Raymundo, Anabela; Sousa, Isabel; Coda, Rossana; Sontag-Strohm, Tuula; Huang, Xin
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lopes Graça Carla Alexandra
Edelmann Minnamari
Coda Rossana
Sontag-Strohm Tuula
Huang Xin
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
88
Artikelnummer
104877
Sidor
104877
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jff.2021.104877
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja