undefined

Millennials’ Consumption of and Attitudes toward Meat and Plant-Based Meat Alternatives by Consumer Segment in Finland

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Knaapila, Antti; Michel, Fabienne; Jouppila, Kirsi; Sontag-Strohm, Tuula; Piironen, Vieno

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Knaapila Antti

Jouppila Kirsi

Sontag-Strohm Tuula

Piironen Vieno

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

11

Nummer

3

Artikelnummer

456

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods11030456

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja