undefined

Effect of high-pressure treatment on sensory and volatile profile of strawberry puree

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Roininen, Katariina; Virtanen, Hannele; Lille, Martina; Kaukovirta-Norja, Anu; Buchert, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

7th Pangborn Sensory Science Symposium

Förläggare

Elsevier

Artikelnummer

PC1.48

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej