Effect of high-pressure treatment on sensory and volatile profile of strawberry puree
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Roininen, Katariina; Virtanen, Hannele; Lille, Martina; Kaukovirta-Norja, Anu; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
7th Pangborn Sensory Science Symposium
Förläggare
Elsevier
Artikelnummer
PC1.48
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej