undefined

Fermentation of Bran as a Tool to Improve Quality of High Fibre Wheat Bread

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Katina, Kati; Autio, Karin; Liukkonen, Kirsi-Helena; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Wageningen Academic Publishers

Sidor

283-290

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3920/978-90-8686-622-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej