Fermentation of Bran as a Tool to Improve Quality of High Fibre Wheat Bread
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Katina, Kati; Autio, Karin; Liukkonen, Kirsi-Helena; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Förläggare
Wageningen Academic Publishers
Sidor
283-290
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3920/978-90-8686-622-9
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej