Protein-lipid interactions and beer flavour stability
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Kaukovirta-Norja, Anu; Raitio, Riikka; Lehtinen, Pekka; Virtanen, Hannele; Hartwall, Peter; Reinikainen, Pekka; Siirilä, Johanna; Home, Silja
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
31st Congress of the European Brewery Convention
Förläggare
Fachverlag Hans Carl
Sidor
101: 915 - 922
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej