undefined

Protein-lipid interactions and beer flavour stability

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Kaukovirta-Norja, Anu; Raitio, Riikka; Lehtinen, Pekka; Virtanen, Hannele; Hartwall, Peter; Reinikainen, Pekka; Siirilä, Johanna; Home, Silja

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Home Silja

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

31st Congress of the European Brewery Convention

Förläggare

Fachverlag Hans Carl

Sidor

101: 915 - 922

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej