Antimicrobial effects in food and prevention of contamination in food industry
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Hütt, P.; Songisepp, E.; Guldas, M.; Tamme, T.; Seda Ormanci, F.; Deniz Ayaz, N.; Korel, F.; Aarnisalo, Kaarina; Hradecká, H.; Mikelsaar, M.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
VTT Symposium
Moderpublikationens namn
Microbial Contaminants & Contamination Routes in Food Industry
Konferens
Microbial Contaminants & Contamination Routes in Food Industry
Förläggare
VTT Technical Research Centre of Finland
Nummer
248
Sidor
159-170
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej