undefined

Antimicrobial effects in food and prevention of contamination in food industry

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Hütt, P.; Songisepp, E.; Guldas, M.; Tamme, T.; Seda Ormanci, F.; Deniz Ayaz, N.; Korel, F.; Aarnisalo, Kaarina; Hradecká, H.; Mikelsaar, M.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

VTT Symposium

Konferens

Microbial Contaminants & Contamination Routes in Food Industry

Förläggare

VTT Technical Research Centre of Finland

Nummer

248

Sidor

159-170

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej