undefined

Optimized Antibacterial Effects in a Designed Mixture of Essential Oils of Myrtus communis, Artemisia herba-alba and Thymus serpyllum for Wide Range of Applications

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Ouedrhiri, Wessal; Mechchate, Hamza; Moja, Sandrine; Baudino, Sylvie; Saleh, Asmaa; Al Kamaly, Omkulthom M.; Grafov, Andriy; Greche, Hassane

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Grafov Andriy

Mechchate Hamza

Ouedrhiri Wessal

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

11

Nummer

1

Artikelnummer

132

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods11010132

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja