Optimized Antibacterial Effects in a Designed Mixture of Essential Oils of Myrtus communis, Artemisia herba-alba and Thymus serpyllum for Wide Range of Applications
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Ouedrhiri, Wessal; Mechchate, Hamza; Moja, Sandrine; Baudino, Sylvie; Saleh, Asmaa; Al Kamaly, Omkulthom M.; Grafov, Andriy; Greche, Hassane
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/foods11010132
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja