Fruits Vinegar:Quality Characteristics, Phytochemistry, and Functionality
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Ousaaid, Driss; Mechchate, Hamza; Laaroussi, Hassan; Hano, Christophe; Bakour, Meryem; El Ghouizi, Asmae; Conte, Raffaele; Lyoussi, Badiaa; El Arabi, Ilham
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Mechchate Hamza
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/molecules27010222
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja