Repurposing brewery contaminant yeast as production strains for low‐alcohol beer fermentation
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Krogerus, Kristoffer; Eerikäinen, Ronja; Aisala, Heikki; Gibson, Brian
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/yea.3674
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja