undefined

Repurposing brewery contaminant yeast as production strains for low‐alcohol beer fermentation

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Krogerus, Kristoffer; Eerikäinen, Ronja; Aisala, Heikki; Gibson, Brian

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Gibson Brian

Aisala Heikki Orcid -palvelun logo

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Eerikäinen Ronja

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Yeast

Volym

39

Nummer

1-2

Sidor

156-169

Publikationsforum

69300

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/yea.3674

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja