Impact of Trichoderma reesei tyrosinase on rheology and microstructure of acidified milk and sodium caseinate gels
Publiceringsår
2009
Upphovspersoner
Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Partanen, Riitta; Buchert, Johanna; Lantto, Raija
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Proceedings of the 5th International Symposium on Food Rheology and Structure
Konferens
5th International Symposium on Food Rheology and Structure
Förläggare
ETH Zurich
Sidor
642-643
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej