undefined

Impact of Trichoderma reesei tyrosinase on rheology and microstructure of acidified milk and sodium caseinate gels

Publiceringsår

2009

Upphovspersoner

Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Partanen, Riitta; Buchert, Johanna; Lantto, Raija

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ercili Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

5th International Symposium on Food Rheology and Structure

Förläggare

ETH Zurich

Sidor

642-643

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej