undefined

Enzymatic modification of wheat bran arabinoxylans at reduced water content

Publiceringsår

2009

Upphovspersoner

Santala, Outi; Selinheimo, Emilia; Suortti, Tapani; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Selinheimo Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Santala Outi Orcid -palvelun logo

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Suortti Tapani

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej