Challenges of sustainable food systems and healthy nutrition
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Mazac, Rachel; Korkalo, Liisa; Herzon, Irina; Rajala, Jukka
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Sustainability Course [MOOC]:THEMATIC MODULE D: Sustainable food systems and healthy nutrition
Förläggare
University of Helsinki
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljövetenskap
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja