undefined

Preventing environmental impacts of food products by packaging

Publiceringsår

2010

Upphovspersoner

Katajajuuri, Juha-Matti; Grönman, Kaisa; Järvi-Kääriäinen, Terhen; Koivupuro, Heta-Kaisa; Kuisma, Mika; Miettinen, Olli; Nurmi, Pauliina; Ollila, Margareetta; Pitkänen, Marja; Silvenius, Frans; Soukka, Risto; Thun, Rabbe; Wessman, Helena

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

LCA Food 2010. VII International Conference on Life Cycle Assessment in the Agri-Food Sector

Förläggare

University of Bari Aldo Moro, Italy

Sidor

507-512

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej