Preventing environmental impacts of food products by packaging
Publiceringsår
2010
Upphovspersoner
Katajajuuri, Juha-Matti; Grönman, Kaisa; Järvi-Kääriäinen, Terhen; Koivupuro, Heta-Kaisa; Kuisma, Mika; Miettinen, Olli; Nurmi, Pauliina; Ollila, Margareetta; Pitkänen, Marja; Silvenius, Frans; Soukka, Risto; Thun, Rabbe; Wessman, Helena
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Pitkänen Marja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
LCA Food 2010. VII International Conference on Life Cycle Assessment in the Agri-Food Sector
Förläggare
University of Bari Aldo Moro, Italy
Sidor
507-512
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej