Enzymes in meat processing

Enzymes in meat processing

Publiceringsår

2010

Upphovspersoner

Lantto, Raija; Kruus, Kristiina; Puolanne, Eero; Honkapää, Kaisu; Roininen, Katariina; Buchert, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Buchert Johanna

Honkapää Kaisu

Roininen Katariina

Kruus Kristiina

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Enzymes in Food Technology

Moderpublikationens redaktörer

Whitehurst, Robert J.; van Oort, Maarten

Förläggare

Wiley-Blackwell

Sidor

264-291

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/9781444309935.ch12

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej

Enzymes in meat processing - Forskning.fi