Enzymes in meat processing
Publiceringsår
2010
Upphovspersoner
Lantto, Raija; Kruus, Kristiina; Puolanne, Eero; Honkapää, Kaisu; Roininen, Katariina; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Buchert Johanna
Honkapää Kaisu
Roininen Katariina
Kruus Kristiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Whitehurst, Robert J.; van Oort, Maarten
Förläggare
Wiley-Blackwell
Sidor
264-291
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/9781444309935.ch12
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej