undefined

The Nutritional and Antioxidant Potential of Artisanal and Industrial Apple Vinegars and Their Ability to Inhibit Key Enzymes Related to Type 2 Diabetes In Vitro

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Ousaaid, Driss; Laaroussi, Hassan; Mechchate, Hamza; Bakour, Meryem; El Ghouizi, Asmae; Mothana, Ramzi A.; Noman, Omar; Es-safi, Imane; Lyoussi, Badiaa; El Arabi, Ilham

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Mechchate Hamza

Es-safi Imane

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Molecules

Volym

27

Nummer

2

Artikelnummer

567

Publikationsforum

63559

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

1623

Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften

2022

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/molecules27020567

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja