undefined

Whole Grains and Digestive Health

Publiceringsår

2011

Upphovspersoner

Bondia-Pons, Isabel; Lappi, Jenni; Selinheimo, Emilia; Kolehmainen, Marjukka; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Selinheimo Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Paeschke, Teri M.; Aimutis, William R.

Förläggare

Wiley-Blackwell

Sidor

245-272

Publikationsforum

6174

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/9780470958186.ch10

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja