Whole Grains and Digestive Health
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Bondia-Pons, Isabel; Lappi, Jenni; Selinheimo, Emilia; Kolehmainen, Marjukka; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Paeschke, Teri M.; Aimutis, William R.
Förläggare
Sidor
245-272
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Jordbruksbioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/9780470958186.ch10
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja