Investigation of diverse bacteria encoding histidine decarboxylase gene in Sichuan-style sausages by culture-dependent techniques, polymerase chain reaction-denaturing gradient gel electrophoresis, and high-throughput sequencing
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Wang, Yilun; Li, Binbin; Liu, Yuxuan; Huang, Xiaohong; Zhang, Nan; Yang, Yifang; Xiao, Zihan; Yu, Qinxin; Chen, Shujuan; He, Li; Liu, Aiping; Liu, Shuliang; Zou, Likou; Yang, Yong
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Li Binbin
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC ND
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.lwt.2020.110566
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja