undefined

Investigation of diverse bacteria encoding histidine decarboxylase gene in Sichuan-style sausages by culture-dependent techniques, polymerase chain reaction-denaturing gradient gel electrophoresis, and high-throughput sequencing

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Wang, Yilun; Li, Binbin; Liu, Yuxuan; Huang, Xiaohong; Zhang, Nan; Yang, Yifang; Xiao, Zihan; Yu, Qinxin; Chen, Shujuan; He, Li; Liu, Aiping; Liu, Shuliang; Zou, Likou; Yang, Yong

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

LWT

Moderpublikationens namn

LWT

Volym

139

Artikelnummer

110566

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2020.110566

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja