Cereal Fermentation for Future Foods: V Symposium on Sourdough
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Katina, Kati; Hartikainen, Katri; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Facklig
UKM:s publikationstyp
D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller -utredning
Publikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Nummer
50
ISSN
ISBN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja