Cereal brans as dietary fibre ingredients
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Sibakov, Juhani; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Journal
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Moderpublikationens namn
Förläggare
Elsevier
Sidor
170-192
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1533/9780857095787.2.170
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja