undefined

Cereal brans as dietary fibre ingredients

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Sibakov, Juhani; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Sibakov Juhani

Poutanen Kaisa

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Förläggare

Elsevier

Sidor

170-192

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1533/9780857095787.2.170

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja