Lipidomics
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Pondia Pons, Isabel; Hyötyläinen, Tuulia
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Foodomics: Advanced Mass Spectrometry in Modern Food Science and Nutrition
Förläggare
Wiley
Sidor
351-379
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/9781118537282.ch12
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja