Systems biology in food and nutrition research
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Orešič, Matej
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Orešič Matej
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Foodomics: Advanced Mass Spectrometry in Modern Food Science and Nutrition
Förläggare
Wiley
Sidor
539-550
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/9781118537282.ch20
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja