undefined

Structural features and feruloylation modulate the fermentability and evolution of antioxidant properties of arabinoxylanoligosaccharides during in vitro fermentation by human gut derived microbiota

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Snelders, Jeroen; Olaerts, Heleen; Dornez, Emmie; Van de Wiele, Tom; Aura, Anna Marja; Vanhaecke, Lynn; Delcour, Jan A.; Courtin, Christophe M.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

10

Sidor

1-12

Publikationsforum

70960

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jff.2014.05.011

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja