Postprandial glucose metabolism and SCFA after consuming wholegrain rye bread and wheat bread enriched with bioprocessed rye bran in individuals with mild gastrointestinal symptoms
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Lappi, Jenni; Mykkänen, Hannu; Bach Knudsen, Knud Erik; Kirjavainen, Pirkka; Katina, Kati; Pihlajamäki, Jussi; Poutanen, Kaisa; Kolehmainen, Marjukka
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
13
Artikelnummer
104
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Hälsovetenskap; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
bioprocessing; BRAN; Glucose metabolism; postprandial; RYE; short chain fatty acids; wheat; Wholegrain
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1186/1475-2891-13-104
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja