undefined

Nuclear magnetic resonance as an analytical tool for monitoring the quality and authenticity of dairy foods

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Balthazar, Celso F.; Guimarães, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Graça, Juliana S.; Alves Filho, Elenilson G.; Freitas, Mônica Q.; Esmerino, Erick A.; Granato, Daniel; Rodrigues, Sueli; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Sant’Ana, Anderson S.; Cruz, Adriano G.
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Daniel Granato

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

108

Sidor

84-91

Publikationsforum

68698

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.tifs.2020.12.011

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja