Nuclear magnetic resonance as an analytical tool for monitoring the quality and authenticity of dairy foods
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Balthazar, Celso F.; Guimarães, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Graça, Juliana S.; Alves Filho, Elenilson G.; Freitas, Mônica Q.; Esmerino, Erick A.; Granato, Daniel; Rodrigues, Sueli; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Sant’Ana, Anderson S.; Cruz, Adriano G.
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Daniel Granato
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
108
Sidor
84-91
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.tifs.2020.12.011
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja