Effect of chemical composition of black tea infusion on the color of milky tea
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Mao, Ya-Lin; Wang, Jie-Qiong; Chen, Gen-Sheng; Granato, Daniel; Zhang, Liang; Fu, Yan-Qing; Gao, Ying; Yin, Jun-Feng; Luo, Long-Xin; Xu, Yong-Quan
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Granato Daniel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
Volym
139
Artikelnummer
109945
Sidor
9 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodres.2020.109945
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja