undefined

Towards valorization of pectin-rich agro-industrial residues: Engineering of Saccharomyces cerevisiae for co-fermentation of D-galacturonic acid and glycerol

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Perpelea, Andreea; Wijaya, Andy Wiranata; Martins, Luís C.; Rippert, Dorthe; Klein, Mathias; Angelov, Angel; Peltonen, Kaisa; Teleki, Attila; Liebl, Wolfgang; Richard, Peter; Thevelein, Johan M.; Takors, Ralf; Sá-Correia, Isabel; Nevoigt, Elke

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Richard Peter Orcid -palvelun logo

Peltonen Kaisa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

69

Sidor

1-14

Publikationsforum

63262

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Nej

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

1655

Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften

2022

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.ymben.2021.10.001

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja