Towards valorization of pectin-rich agro-industrial residues: Engineering of Saccharomyces cerevisiae for co-fermentation of D-galacturonic acid and glycerol
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Perpelea, Andreea; Wijaya, Andy Wiranata; Martins, Luís C.; Rippert, Dorthe; Klein, Mathias; Angelov, Angel; Peltonen, Kaisa; Teleki, Attila; Liebl, Wolfgang; Richard, Peter; Thevelein, Johan M.; Takors, Ralf; Sá-Correia, Isabel; Nevoigt, Elke
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
69
Sidor
1-14
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC ND
Parallellsparad
Nej
Publiceringsavgift för öppen tillgång €
1655
Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften
2022
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.ymben.2021.10.001
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja