Volatile and medium chain fatty acid production from cabbage residues using mixed culture fermentations and in-situ product removal by electrodialysis
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Selder, Ludwig; Turunen, Rosaliina; Vuoristo, Kiira; Uusitalo, Jaana; Zeng, An-Ping
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
16
Artikelnummer
100828
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.biteb.2021.100828
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja