undefined

Volatile and medium chain fatty acid production from cabbage residues using mixed culture fermentations and in-situ product removal by electrodialysis

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Selder, Ludwig; Turunen, Rosaliina; Vuoristo, Kiira; Uusitalo, Jaana; Zeng, An-Ping

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Uusitalo Jaana Orcid -palvelun logo

Vuoristo Kiira Orcid -palvelun logo

Turunen Rosaliina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

16

Artikelnummer

100828

Publikationsforum

87938

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.biteb.2021.100828

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja