Toxigenic fungi and mycotoxins in the barley-to-beer chain
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Laitila, Arja
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Laitila Arja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Journal
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Moderpublikationens namn
Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste
Förläggare
Woodhead Publishing
Nummer
289
Sidor
107-139
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Övrig teknik och teknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/B978-1-78242-331-7.00006-X
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja