Enzymatic modification of dairy product texture
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Ercili-Cura, Dilec; Huppertz, T.; Kelly, A. L.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Modifying Food Texture: Novel Ingredients and Processing Techniques
Förläggare
Elsevier
Sidor
71-97
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
cheese; Cross-linking; Milk protein; Texture; Transglutaminase; Yoghurt
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/B978-1-78242-333-1.00004-8
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja