Enzymatic modification of dairy product texture

Enzymatic modification of dairy product texture

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Ercili-Cura, Dilec; Huppertz, T.; Kelly, A. L.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Sidor

71-97

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/B978-1-78242-333-1.00004-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja

Enzymatic modification of dairy product texture - Forskning.fi