undefined

Impact of Particle Size Reduction and Carbohydrate-Hydrolyzing Enzyme Treatment on Protein Recovery from Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Pohjola, Sari; Hakala, Terhi K.; Lantto, Raija; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Hakala Terhi K.

Holopainen Ulla Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

8

Nummer

12

Sidor

2392-2399

Publikationsforum

56242

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Maskin- och produktionsteknik; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11947-015-1587-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja