Impact of Particle Size Reduction and Carbohydrate-Hydrolyzing Enzyme Treatment on Protein Recovery from Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Pohjola, Sari; Hakala, Terhi K.; Lantto, Raija; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
8
Nummer
12
Sidor
2392-2399
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Maskin- och produktionsteknik; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s11947-015-1587-8
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja