undefined

An improved model for prediction of wort fermentation progress and total diacetyl profile

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Krogerus, Kristoffer; Gibson, Brian; Hytönen, Eemeli

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Gibson Brian

Hytönen Eemeli Orcid -palvelun logo

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

73

Nummer

1

Sidor

90-99

Publikationsforum

61843

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1094/ASBCJ-2015-0106-01

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja