undefined

Impact of Total Solid Content and Extraction pH on Enzyme-Aided Recovery of Protein from Defatted Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake and Physicochemical Properties of the Protein Fractions

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Rommi, Katariina; Ercili-Cura, Dilek; Hakala, Terhi K.; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Lantto, Raija

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Rommi Katariina

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Hakala Terhi K.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

63

Nummer

11

Sidor

2997-3003

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.5b01077

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja