Nutritional value of microalgae for ruminants and implications from microalgae production
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Lamminen, Marjukka
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lamminen Marjukka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources
Moderpublikationens namn
CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources
Volym
16
Artikelnummer
054
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1079/PAVSNNR202116054
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja