Insight on current advances in food science and technology for feeding the world population
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Valoppi, Fabio; Agustin, Melissa; Abik, Felix; Morais de Carvalho, Danila; Sithole, Jaison; Bhattarai, Mamata; Varis, Jutta Johanna; Arzami, Anis; Pulkkinen, Elli Eva; Mikkonen, Kirsi S.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Arzami Anis
Morais de Carvalho Danila
Pulkkinen Elli Eva
Valoppi Fabio
Abik Felix
Sithole Jaison
Varis Jutta Johanna
Mikkonen Kirsi S.
Bhattarai Mamata
Agustin Melissa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
5
Artikelnummer
626227
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3389/fsufs.2021.626227
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja