undefined

Insight on current advances in food science and technology for feeding the world population

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Valoppi, Fabio; Agustin, Melissa; Abik, Felix; Morais de Carvalho, Danila; Sithole, Jaison; Bhattarai, Mamata; Varis, Jutta Johanna; Arzami, Anis; Pulkkinen, Elli Eva; Mikkonen, Kirsi S.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Arzami Anis

Morais de Carvalho Danila

Pulkkinen Elli Eva

Valoppi Fabio

Abik Felix

Sithole Jaison

Varis Jutta Johanna

Mikkonen Kirsi S.

Bhattarai Mamata

Agustin Melissa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

5

Artikelnummer

626227

Publikationsforum

86821

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3389/fsufs.2021.626227

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja