Enzyme-aided processing of rapeseed oil industry by-products into added value ingredients for food, cosmetic and pharmaceutical applications
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Rivera, Diana; Rommi, Katariina; Fernandes, Margarida M.; Lantto, Raija; Tzanov, Tzanko
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B2 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Plant Science Research and Practices
Moderpublikationens namn
Rapeseed: Chemical Composition, Production and Health Benefits
Förläggare
Nova Science Publishers
Sidor
33-48
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Materialteknik; Medicinsk bioteknologi; Jordbruksbioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja