undefined

Enzyme-aided processing of rapeseed oil industry by-products into added value ingredients for food, cosmetic and pharmaceutical applications

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Rivera, Diana; Rommi, Katariina; Fernandes, Margarida M.; Lantto, Raija; Tzanov, Tzanko

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Rommi Katariina

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B2 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Plant Science Research and Practices

Förläggare

Nova Science Publishers

Sidor

33-48

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Materialteknik; Medicinsk bioteknologi; Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja