Process-Induced Changes in Rye Foods-Rye Baking
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Katina, Kati; Hartikainen, Katri; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B2 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/B978-1-891127-81-6.50002-X
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja