undefined

Process-Induced Changes in Rye Foods-Rye Baking

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Katina, Kati; Hartikainen, Katri; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B2 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Rye and Health

Förläggare

Elsevier

Sidor

7-21

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/B978-1-891127-81-6.50002-X

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja