undefined

Protein From Oat: Structure, Processes, Functionality, and Nutrition

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Mäkinen, Outi E.; Sözer, Nesli; Ercili-Cura, Dilek; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Mäkinen Outi E.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Sustainable Protein Sources

Moderpublikationens redaktörer

Nadathur, Sudarshan R.; Wanasundra, Janitha P.D.; Scanlin, Laurie

Förläggare

Academic Press

Sidor

105-119

Publikationsforum

5011

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/B978-0-12-802778-3.00006-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja