Protein From Oat: Structure, Processes, Functionality, and Nutrition
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Mäkinen, Outi E.; Sözer, Nesli; Ercili-Cura, Dilek; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Nadathur, Sudarshan R.; Wanasundra, Janitha P.D.; Scanlin, Laurie
Förläggare
Sidor
105-119
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/B978-0-12-802778-3.00006-8
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja