undefined

Steam explosion of Brewer’s spent grain improves enzymatic digestibility of carbohydrates and affects solubility and stability of proteins

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Kemppainen, Katariina; Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Kruus, Kristiina

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kemppainen Katariina

Rommi Katariina

Kruus Kristiina

Holopainen Ulla Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

180

Nummer

1

Sidor

94-108

Publikationsforum

51464

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s12010-016-2085-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja