Steam explosion of Brewer’s spent grain improves enzymatic digestibility of carbohydrates and affects solubility and stability of proteins
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Kemppainen, Katariina; Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Kruus, Kristiina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
180
Nummer
1
Sidor
94-108
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s12010-016-2085-9
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja