undefined

In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Pineda-Vadillo, Carlos; Nau, Françoise; Guerin Dubiard, Catherine; Cheynier, Véronique; Meudec, Emmanuelle; Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Tóth, Tamás; Csavajda, Éva; Hingyi, Hajnalka; Karakaya, Sibel; Sibakov, Juhani; Capozzi, Francesco; Bordoni, Alessandra; Duponta, Didier
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

88

Nummer

Part B

Sidor

284-292

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodres.2016.01.029

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja