In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Pineda-Vadillo, Carlos; Nau, Françoise; Guerin Dubiard, Catherine; Cheynier, Véronique; Meudec, Emmanuelle; Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Tóth, Tamás; Csavajda, Éva; Hingyi, Hajnalka; Karakaya, Sibel; Sibakov, Juhani; Capozzi, Francesco; Bordoni, Alessandra; Duponta, Didier
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Sibakov Juhani
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
88
Nummer
Part B
Sidor
284-292
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.foodres.2016.01.029
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja