5. Geneettinen monimuotoisuus maatalouden alkutuotannossa
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Kantanen, Juha; Kiviharju, Elina; Peltoniemi, Krista; Velmala, Sannakajsa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Innovatiivinen ruokajärjestelmä : Tutkimusohjelman loppuraportti
Förläggare
Nummer
25/2021
Sidor
30-33
ISSN
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej